Rotwang Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 Witam , jestem nowy na forum , to mój pierwszy post . Coś mnie naszło na składanie modeli po 20 latach. Przeszukałem stare kartony u rodziców i znalazłem taki model Tamiya 1:35 Sd.Kfz.251/1 Hanomag , niestety głównego podwozia brak .. co mogę zrobić w taki przypadku oprócz zakupu nowego zestawu kompletnego ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 Nowy kupisz pewnie za mniej niz 50zl, sklepowo kosztuje 50kilka zlotych. Jeśli miałbym go dorabiać, szczególnie do Tamiyi to bym zmienił hobby... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustlik Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 to stary model, nie ma sensu go naprawiać kup nowego hanomaga od afv, idzie kupić w granicach 100 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotwang Posted February 14, 2018 Author Share Posted February 14, 2018 Dzięki za rady ;) chyba zakup nowego modelu będzie najłatwiejsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts