Rotwang Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Witam , jestem nowy na forum , to mój pierwszy post . Coś mnie naszło na składanie modeli po 20 latach. Przeszukałem stare kartony u rodziców i znalazłem taki model Tamiya 1:35 Sd.Kfz.251/1 Hanomag , niestety głównego podwozia brak .. co mogę zrobić w taki przypadku oprócz zakupu nowego zestawu kompletnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Nowy kupisz pewnie za mniej niz 50zl, sklepowo kosztuje 50kilka zlotych. Jeśli miałbym go dorabiać, szczególnie do Tamiyi to bym zmienił hobby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 to stary model, nie ma sensu go naprawiać kup nowego hanomaga od afv, idzie kupić w granicach 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotwang Napisano 14 Lutego 2018 Autor Share Napisano 14 Lutego 2018 Dzięki za rady ;) chyba zakup nowego modelu będzie najłatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi