MarcinK Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Witam wszystkich. Dodaje zdjęcia Volvo FH12. Jeśli ktoś będzie potrzebował zdjęć Volvo lub Mana tga to proszę się zgłaszać Jak ktoś ma pytania to zapraszam na gg:8083680 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Kolego ma masz może zdjecia Mana F2000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 O fajnie, ale ja bym prosił jeszcze o zdjęcia silnika (w szczególności mocowania go do ramy) i bardziej ogólne ramy. Widzę też że italeri dało ze starszego modelu starego filtr powietrza (jakbyś mógł to też daj jakieś fotki). Rozumiem że to są zdjęcia modelu po 2002 roku po podyfikacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinK Napisano 2 Lutego 2008 Autor Share Napisano 2 Lutego 2008 Kolego ma masz może zdjecia Mana F2000? Nie mam. Tylko TGA. O fajnie, ale ja bym prosił jeszcze o zdjęcia silnika (w szczególności mocowania go do ramy) i bardziej ogólne ramy. Widzę też że italeri dało ze starszego modelu starego filtr powietrza (jakbyś mógł to też daj jakieś fotki).Rozumiem że to są zdjęcia modelu po 2002 roku po podyfikacji?? Volvo jest z 97r. Zdjęcia silnika i ramy mogę zrobić jutro. Z tym filtrem to italeri poprawiło dopiero w chińczyku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi