Solo Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Czy ktoś wie co to za zasobnik przenosi ten F-15C, pod lewym skrzydłem, a w zasadzie na lewym wlocie powietrza? Podejrzewam że to coś do rejestracji parametrów walk treningowych, ale nie mam pojęcia jaki toto może mieć symbol. Ktoś się może orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Nie przypadkiem EL/L-8222 - Comprehensive Self Protection Pod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Lutego 2018 Autor Share Napisano 20 Lutego 2018 Tak, to jest Elta 8222, już zdążyłem się zorientować. I nawet mam ten zasobnik w pakiecie uzbrojenia AA Menga. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi