Buka Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 Na pierwszy rzut poszedł Chieftain MK.5, Tamiya. Większych problemów przy sklejaniu nie było. Jest to w zasadzie mój pierwszy model, zrobiony "porządnie". Czekam na uwagi co należy poprawić przy kolejnych modelach, a co jako tako gra : ) Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 Ciężko powiedzieć bo zdjęcia małe i ciemne. Jak możesz to wrzuć większe np szerokie na 800-1024px. Cytuj
Buka Napisano 4 Marca 2018 Autor Napisano 4 Marca 2018 Zaraz coś podziałam z wielkością zdjęć, natomiast jeśli chodzi o światło, to wiem, że zdjęcia są ciemne. Niestety nie mam żadnej lampy, którą mógłbym postawić za sobą, podczas robienia zdjęć, a flesz niestety kompletnie psuje jakość. Cytuj
Buka Napisano 4 Marca 2018 Autor Napisano 4 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 4 Marca 2018 przez Gość Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 Teraz lepiej. A masz jakiś program do obróbki zdjęć? Można trochę podziałać Cytuj
Buka Napisano 4 Marca 2018 Autor Napisano 4 Marca 2018 Delikatnie poprawione. Przy następnych modelach, postaram się o lepsze światło żeby nie było trzeba za dużo programem działać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi