Jakx Napisano 19 Kwietnia 2018 Share Napisano 19 Kwietnia 2018 Dzięki bardzo Panowie za miłe słowa! Będę robił podstawkę bo cała ta Matylda to trening przed dioramą z warsztatem polowym 501 s.Pz.abt w tunezji, także obserwuje panzera N i zbieram graty Co do samej Matyldy to chyba zbyt bardzo ją ubrudziłem, przez co niektóre efekty stają się mało czytelne no ale kto nie próbuje ten się nie uczy Mam nadzieję, że na kamienistej pustyni model będzie wyglądał bardziej spójnie niż na czarnej kartce Jak podstawka będzie gotowa to zrobię galerię Witaj, Droga Pani Matylda nic nie straciła na urodzie, ba te "pudry" dodały jej uroku! Jak na moje oko świetnie Ci idzie. Też czekam na podstawkę Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 To kończ tę podstawkę i jazda do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 No i naprawdę Pani Matylda ślicznie wygląda. Bardzo dobra robota. Czekam zatem na podstawkę i... na ten kolejny warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi