gdas Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 Witam Szukam zdjęć lub rysunków kół samolotów na których widać napisy na oponach , z dopiskiem co to za samolot , wiem że jest dużo ale takich które pokazują np wymiar opony czy logo firmy to niestety nie ma, może komuś przypadkiem wpadło takie zdjęcie i chciał by udostępnić lub ma możliwość zrobienia fotki w muzeach , obojętnie jakiego samolotu i na jaki okres , potrzebne do grafiki 3D oraz modeli Z góry dzięki Kontakt : gdas1@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 Hmmm... Super Etandard i oczywiście logo Michelin Piper Super Cub i jego 35 cali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdas Napisano 11 Marca 2018 Autor Share Napisano 11 Marca 2018 Wielkie dzięki , właśnie o takie fotki mi chodziło , a może ma ktoś do miga 21 , rozpracowałem wymiar i logo producenta ale reszty nie udało mi sie rozczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 https://www.olx.pl/oferta/opona-nowa-plug-zaczepiany-chopper-palenie-gumy-tuning-drift-mig-21-CID5-IDpPiwD.html http://hadmodels.eu/?product=232001-mig-21-mfbisum-kerek-szett-trumpeter-maketthez-132&lang=hu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lotu Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 Saab S100D Argus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdas Napisano 9 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2018 Dzięki ale takiego modelu chyba nie ma , do wora może w przyszłości się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi