miqs Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 Zestaw gotowy od miesiąca, ale dopiero teraz zrobiłem w miarę dobre zdjęcia, aby pokazać je na forach. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 4 Lutego 2008 Super Moderator Napisano 4 Lutego 2008 Witam. Piękny model. Cysterne malowałeś, czo obklejałeś folią? Cytuj
MarcinK Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 Witam.Piękny model. Cysterne malowałeś, czo obklejałeś folią? Raczej galwanizacja próżniowa. Model piękny. Czarny kolor z chromowanymi elementami wygląda super. Cytuj
miqs Napisano 4 Lutego 2008 Autor Napisano 4 Lutego 2008 Cysterna niestety ma oryginalny chrom Revella, bo nie stać mnie na galwanizazcję tak dużego elementu, za lakierowanie chromów w ciągniku zapłaciłem 70 zł... Aha baki są obklejone folią, bo galwanizacja nie przebiegła pomyślnie. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 4 Lutego 2008 Super Moderator Napisano 4 Lutego 2008 Ale i tak, zarąbiście się prezentuje. Gratulacje dobra robota Cytuj
tornado Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 Piękny zestaw a gdzie się podziała dźwignia zmiany biegów Cytuj
miqs Napisano 4 Lutego 2008 Autor Napisano 4 Lutego 2008 Jest dźwignia ale przyklejona we wenętrzu, bo jak zamontowałem ją na ramie to nie mogłem zamknąć kabiny. P.S Dzięki za opinie! Cytuj
Wojtek Tul Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 Kenio robi wrażenie, przydała by się jakaś gablota, bo szkoda tej cysterny, żeby się zakurzyła co nie ??? Tak to spoko, sam musze wstawić do galeri swojego Kenia K-100. Cytuj
miqs Napisano 4 Lutego 2008 Autor Napisano 4 Lutego 2008 Gablota, że tak powiem w drodze, kwestia finansowa, bo jak widzisz podstawka jest gotowa do gabloty Cytuj
Dumo Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 Model wykonany bardzo dobrze, ale się czepne tej trawki na dioramce po prostu mi się nie podoba Cytuj
Gość Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 miqs gratuluję, jestem pod dużym wrażeniem Twojego modelu. Za jakiś czas (miesiąc-dwa), będzie moja odpowiedź na czerń i chrom, ale w stylu europejskim. Musze tylko beczkę skończyć. Pozdrowienia. Cytuj
miqs Napisano 4 Lutego 2008 Autor Napisano 4 Lutego 2008 trawki na dioramce po prostu mi się nie podoba Ja się w dioramy nie bawię, tak tylko urozmaiciłem deskę Dzięki chłopaki za komentarze. Jarek teraz pracuję nad drobnym kontrastem, białą magnumką Cytuj
Gość Napisano 4 Lutego 2008 Napisano 4 Lutego 2008 teraz pracuję nad drobnym kontrastem, białą magnumką Białą magnumką z...? Bo ja do swojej niebawem (po skończeniu beczki) będę budował podkontenerówkę Pozdrowienia. Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 To czekamy na magnumke . Super kenio . Pozdro Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 O to fajnie , nieźle sie zapowiada , jakaś firma ?? czy fikcyjne malowanie ? Cytuj
miqs Napisano 5 Lutego 2008 Autor Napisano 5 Lutego 2008 O to fajnie , nieźle sie zapowiada , jakaś firma ?? czy fikcyjne malowanie ? 90% firma, ale więcej nie powiem, bo jak nie wypali to będzie potem gadanie Zresztą nic wielkiego. Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Aha , no racja , lepiej nie zapeszać . Powodzenia . Pozdro Cytuj
dwis Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Witam Jak zrobiłeś drogę i trawę na tej desce ? Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 5 Lutego 2008 Super Moderator Napisano 5 Lutego 2008 Jak zrobiłeś drogę i trawę na tej desce ? Wylał asfalt, przejechał walcem i otrzymał drogę, a trawę z pewnością zasiał. Żartuję. Cytuj
miqs Napisano 5 Lutego 2008 Autor Napisano 5 Lutego 2008 czarny matt pactry i trawa z modelarskiego tyle. Na drodze jest papier pomalowany Cytuj
miqs Napisano 5 Lutego 2008 Autor Napisano 5 Lutego 2008 aaaaaaa oczywiście papier ścierny Nie wiem jakie to ziarno, coś koło 1200 Cytuj
leszczyk94 Napisano 15 Lutego 2008 Napisano 15 Lutego 2008 Piękny model , sam myśle o takim. Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi