miqs Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Zestaw gotowy od miesiąca, ale dopiero teraz zrobiłem w miarę dobre zdjęcia, aby pokazać je na forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 4 Lutego 2008 Witam. Piękny model. Cysterne malowałeś, czo obklejałeś folią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinK Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Witam.Piękny model. Cysterne malowałeś, czo obklejałeś folią? Raczej galwanizacja próżniowa. Model piękny. Czarny kolor z chromowanymi elementami wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 Cysterna niestety ma oryginalny chrom Revella, bo nie stać mnie na galwanizazcję tak dużego elementu, za lakierowanie chromów w ciągniku zapłaciłem 70 zł... Aha baki są obklejone folią, bo galwanizacja nie przebiegła pomyślnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 4 Lutego 2008 Ale i tak, zarąbiście się prezentuje. Gratulacje dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Piękny zestaw a gdzie się podziała dźwignia zmiany biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 Jest dźwignia ale przyklejona we wenętrzu, bo jak zamontowałem ją na ramie to nie mogłem zamknąć kabiny. P.S Dzięki za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Kenio robi wrażenie, przydała by się jakaś gablota, bo szkoda tej cysterny, żeby się zakurzyła co nie ??? Tak to spoko, sam musze wstawić do galeri swojego Kenia K-100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 Gablota, że tak powiem w drodze, kwestia finansowa, bo jak widzisz podstawka jest gotowa do gabloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Model wykonany bardzo dobrze, ale się czepne tej trawki na dioramce po prostu mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 miqs gratuluję, jestem pod dużym wrażeniem Twojego modelu. Za jakiś czas (miesiąc-dwa), będzie moja odpowiedź na czerń i chrom, ale w stylu europejskim. Musze tylko beczkę skończyć. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 trawki na dioramce po prostu mi się nie podoba Ja się w dioramy nie bawię, tak tylko urozmaiciłem deskę Dzięki chłopaki za komentarze. Jarek teraz pracuję nad drobnym kontrastem, białą magnumką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 teraz pracuję nad drobnym kontrastem, białą magnumką Białą magnumką z...? Bo ja do swojej niebawem (po skończeniu beczki) będę budował podkontenerówkę Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 To czekamy na magnumke . Super kenio . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 5 Lutego 2008 Autor Share Napisano 5 Lutego 2008 Z firaną. Zestaw mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 O to fajnie , nieźle sie zapowiada , jakaś firma ?? czy fikcyjne malowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 5 Lutego 2008 Autor Share Napisano 5 Lutego 2008 O to fajnie , nieźle sie zapowiada , jakaś firma ?? czy fikcyjne malowanie ? 90% firma, ale więcej nie powiem, bo jak nie wypali to będzie potem gadanie Zresztą nic wielkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Aha , no racja , lepiej nie zapeszać . Powodzenia . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwis Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Witam Jak zrobiłeś drogę i trawę na tej desce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 5 Lutego 2008 Jak zrobiłeś drogę i trawę na tej desce ? Wylał asfalt, przejechał walcem i otrzymał drogę, a trawę z pewnością zasiał. Żartuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwis Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 to farbą jakąś czy co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 5 Lutego 2008 Autor Share Napisano 5 Lutego 2008 czarny matt pactry i trawa z modelarskiego tyle. Na drodze jest papier pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwis Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 5 Lutego 2008 Autor Share Napisano 5 Lutego 2008 aaaaaaa oczywiście papier ścierny Nie wiem jakie to ziarno, coś koło 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Piękny model , sam myśle o takim. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi