damien77 Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Figurka ma okolo 90mm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Dobrze, że działasz! Fajna "czekoladka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Piękna, zaiste. Jakbyś jeszcze zamiast miniaturek wstawił normalny rozmiar, byłoby super kompletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 17 Marca 2018 Autor Share Napisano 17 Marca 2018 Marcin jeżeli klikniesz na zdjęcie będziesz miał ja w większej skali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Marcin jeżeli klikniesz na zdjęcie będziesz miał ja w większej skali . To akurat wiem. Chodzi o to, że wolę pełny rozmiar bez klikania w miniaturkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi