BRAVO112 Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Witam przed jakims czasem byla dyskusja na Forum o przerobce Mi-8 na wersje z kwadratowymi oknami i szybko ucichla ( Model HobbyBoss ) Dzis w Lingen mialem okazje rozmawiac z wlascicielem frmy i poogladac zywiczne odlewy do przerobki Dwie polowki kabiny troche drobnicy i okna Wygladaja dobrze Nie moge ocenic tylko okien odlanych z przezroczystej zywicy, bo byly w folii Cena zestawu to niestety 29 eu Pozdrawiam Bravo112 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flynavy Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Zakup w renomowanym sklepie w Amsterdamie (wysyłkowo) - cena € 29.71 plus Vat € 6.24 = € 35.95 plus Shipping and handling: € 14.08 - Razem € 50.03 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted March 27, 2018 Author Share Posted March 27, 2018 Witam niekoniecznie Koledzy z Aviation Megastore licza sobie duzo za przesylke i cale zamieszanie W poprzednich postach pytalem zainteresowanych, czy znajdzie sie wiecej kupujacych ale nie dostalem odpowiedzi - widocznie az tak bardzo nie bylo to potrzebne Hello Stuff jest ok 50km ode mnie Pozdrawiam Bravo112 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinekf1 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Jeśli zestaw jest do modelu Hobby Boss to zapomnieli jeszcze o konwersji silników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 W poprzednich postach pytalem zainteresowanych, czy znajdzie sie wiecej kupujacychale nie dostalem odpowiedzi Słaba pamięć widzę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted March 30, 2018 Author Share Posted March 30, 2018 OK to przypomnij, kto się do mnie zwrocil, bo zapomniałem ( jak twierdzisz) najlepiej jakiś screenshot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Nie będę wrzucał żadnych screenów ani szotów, bo właśnie ja o tym do Ciebie pisałem po tym jak się ukazała TA ZAPOWIEDŹ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRAVO112 Posted March 30, 2018 Author Share Posted March 30, 2018 a jednak pamięć nie taka slaba NIKT nie był zainteresowany kupnem czy tez zamowieniem tylko takie gdybanie z Twojej strony: " kilka salonek by się przydalo " oferowałem pomoc, ale widać ze niepotrzebnie Pozdrawiam Bravo112 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 ok, niech będzie że tylko gdybałem Nie było tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Zakup w renomowanym sklepie w Amsterdamie (wysyłkowo) - cena € 29.71 plus Vat € 6.24 = € 35.95 plus Shipping and handling: € 14.08 - Razem € 50.03 Możesz zamówic bezpośrednio u Davida df-helostuff.de. Wysyłka 4.70€ czyli w sumie 33.70€ (plus 1€ jeśli płacisz paypalem). Jeżeli nie ma na stanie to chwilę trzeba poczekać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flynavy Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Kupiłem kilka miesięcy temu - modelik czeka w szafie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts