BRAVO112 Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 Witam przed jakims czasem byla dyskusja na Forum o przerobce Mi-8 na wersje z kwadratowymi oknami i szybko ucichla ( Model HobbyBoss ) Dzis w Lingen mialem okazje rozmawiac z wlascicielem frmy i poogladac zywiczne odlewy do przerobki Dwie polowki kabiny troche drobnicy i okna Wygladaja dobrze Nie moge ocenic tylko okien odlanych z przezroczystej zywicy, bo byly w folii Cena zestawu to niestety 29 eu Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Zakup w renomowanym sklepie w Amsterdamie (wysyłkowo) - cena € 29.71 plus Vat € 6.24 = € 35.95 plus Shipping and handling: € 14.08 - Razem € 50.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Marca 2018 Autor Share Napisano 27 Marca 2018 Witam niekoniecznie Koledzy z Aviation Megastore licza sobie duzo za przesylke i cale zamieszanie W poprzednich postach pytalem zainteresowanych, czy znajdzie sie wiecej kupujacych ale nie dostalem odpowiedzi - widocznie az tak bardzo nie bylo to potrzebne Hello Stuff jest ok 50km ode mnie Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Jeśli zestaw jest do modelu Hobby Boss to zapomnieli jeszcze o konwersji silników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Marca 2018 Share Napisano 29 Marca 2018 W poprzednich postach pytalem zainteresowanych, czy znajdzie sie wiecej kupujacychale nie dostalem odpowiedzi Słaba pamięć widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 30 Marca 2018 Autor Share Napisano 30 Marca 2018 OK to przypomnij, kto się do mnie zwrocil, bo zapomniałem ( jak twierdzisz) najlepiej jakiś screenshot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 Nie będę wrzucał żadnych screenów ani szotów, bo właśnie ja o tym do Ciebie pisałem po tym jak się ukazała TA ZAPOWIEDŹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 30 Marca 2018 Autor Share Napisano 30 Marca 2018 a jednak pamięć nie taka slaba NIKT nie był zainteresowany kupnem czy tez zamowieniem tylko takie gdybanie z Twojej strony: " kilka salonek by się przydalo " oferowałem pomoc, ale widać ze niepotrzebnie Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 ok, niech będzie że tylko gdybałem Nie było tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Zakup w renomowanym sklepie w Amsterdamie (wysyłkowo) - cena € 29.71 plus Vat € 6.24 = € 35.95 plus Shipping and handling: € 14.08 - Razem € 50.03 Możesz zamówic bezpośrednio u Davida df-helostuff.de. Wysyłka 4.70€ czyli w sumie 33.70€ (plus 1€ jeśli płacisz paypalem). Jeżeli nie ma na stanie to chwilę trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Kupiłem kilka miesięcy temu - modelik czeka w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi