Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do budowy polecam polisterynowe płytki i kształtowniki. Możesz też (o ile Ci się uda) kupić zestaw akcesorii italeri - 776 z HDS'em ewentualnie nabyć go z KFS'u (koszt około 200 zł).

Ps.

Jeżeli piszesz w krótkim czasie posty to edytuj je a nie pisz jeden pod drugim

Napisano
ale tam z italeri jest pojedyńczy a jaki jest z KFS-u???

Jaki pojedyńczy a ten w/g Ciebie jaki jest

Z KFSu podobny jest do italerowskiego.

Napisano
znaczy chodziło mi o z italeri jest nie wysuwany!!!

Tia a mój wysuwa sie

bdc4b2fba3d1abcc.jpg

bfbebb768d1cf577.jpg

Napisano

a to ktoś mnie wprowadził w błąd i wielkie dzięki dla niego !!!!!!!!!!!! a wogóle dostane jeszcze gdzieś taki hds ??? bo to zdaje się nie jest nowość

Napisano

Przecież napisałem:

Możesz też (o ile Ci się uda) kupić zestaw akcesorii italeri - 776 z HDS'em ewentualnie nabyć go z KFS'u (koszt około 200 zł).
Napisano

Poszukaj na ebay'u, niekiedy bywają tam.

Napisano

tornado, będę robił kiedyś HDSa (mam go na stanie, ale bez kalek) - czy masz jakąś relacje z budowy, żeby zrobić ruchome części? Ta instrukcja na pudelku niezbyt wiele mówi. Czy imitację węży robiłeś z żyłki?

Fajna byłaby jakaś relacja czy opis, jak robiłeś tego HDSa.

Pozdrowienia.

Napisano

Jarek polukaj w mojej relacji z budowy Volvo F12 + naczepa Trailor, powinno coś tam być z budowy HDS'a.

Przewody hydrauliczne zrobiłem z cienkich wężyków.

Napisano

Dzięki.

Jak przyjdzie co do czego, to będę się Ciebie radził.

Ale to pewno nie prędko.

A model zrobiłeś piękny

Pozdrowienia.

Napisano

Mnie się ostatnio udało nabyć po dość okazjonalnej cenie mimo że była to aukcja na UK ebayu to z kosztami przesyłki wyszedł mnie komplet HDS + winda około 100 zł. Nie wliczałem w tą cenę kosztów przelewu bankowego.