strazak9982 Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Panowie mam pytanko i prośbe o rade jak i czego najlepiej zrobic taki hds jak na zdjęciu POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 Jak na razie plany są dobre by takie cudo zrobić tylko w zabudowie straży pożarnej !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Z polistyrenu możesz to posklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 dobra ale skąd jakieś plany wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Do budowy polecam polisterynowe płytki i kształtowniki. Możesz też (o ile Ci się uda) kupić zestaw akcesorii italeri - 776 z HDS'em ewentualnie nabyć go z KFS'u (koszt około 200 zł). Ps. Jeżeli piszesz w krótkim czasie posty to edytuj je a nie pisz jeden pod drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 ale tam z italeri jest pojedyńczy a jaki jest z KFS-u??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 ale tam z italeri jest pojedyńczy a jaki jest z KFS-u??? Jaki pojedyńczy a ten w/g Ciebie jaki jest Z KFSu podobny jest do italerowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 znaczy chodziło mi o z italeri jest nie wysuwany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 a ja bym chciał zrobić kilku ramionowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 znaczy chodziło mi o z italeri jest nie wysuwany!!! Tia a mój wysuwa sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 a to ktoś mnie wprowadził w błąd i wielkie dzięki dla niego !!!!!!!!!!!! a wogóle dostane jeszcze gdzieś taki hds ??? bo to zdaje się nie jest nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Przecież napisałem: Możesz też (o ile Ci się uda) kupić zestaw akcesorii italeri - 776 z HDS'em ewentualnie nabyć go z KFS'u (koszt około 200 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 właśnie o ile!!!! i tu sie pojawia problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Poszukaj na ebay'u, niekiedy bywają tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak9982 Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 oki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 tornado, będę robił kiedyś HDSa (mam go na stanie, ale bez kalek) - czy masz jakąś relacje z budowy, żeby zrobić ruchome części? Ta instrukcja na pudelku niezbyt wiele mówi. Czy imitację węży robiłeś z żyłki? Fajna byłaby jakaś relacja czy opis, jak robiłeś tego HDSa. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Jarek polukaj w mojej relacji z budowy Volvo F12 + naczepa Trailor, powinno coś tam być z budowy HDS'a. Przewody hydrauliczne zrobiłem z cienkich wężyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Dzięki. Jak przyjdzie co do czego, to będę się Ciebie radził. Ale to pewno nie prędko. A model zrobiłeś piękny Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Mnie się ostatnio udało nabyć po dość okazjonalnej cenie mimo że była to aukcja na UK ebayu to z kosztami przesyłki wyszedł mnie komplet HDS + winda około 100 zł. Nie wliczałem w tą cenę kosztów przelewu bankowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi