Hafes Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Siema. Takie mi się ulepiło ostatnio dziwadło. AML-90 z Takoma w 1/35. Malowany pierwszy raz akrylami Miga i pierwszy raz w użyciu Worn Effect od AK. Trochę za ciemny chyba wyszedł :/ Ale ogólnie jestem zadowolony. Można się pastwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Fajny , fotki również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Siatka zestawowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 28 Marca 2018 Autor Share Napisano 28 Marca 2018 Nie, zwykła gaza opatrunkowa nasączona rozwodnioną farbką i zwinięta. Paski wycięte z taśmy malarskiej i pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Dają radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 28 Marca 2018 Autor Share Napisano 28 Marca 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Świetny, bardzo mi się podoba . Nieźle przypakowany ten szkrab . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 29 Marca 2018 Autor Share Napisano 29 Marca 2018 Dzięki Jeszcze kilka fotek w innym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi