Milan Mynar Napisano 8 Kwietnia 2018 Napisano 8 Kwietnia 2018 Oto mój kolejny model pierwszowojennego samochodu. Modele ICM się latwo skladają. Cytuj
SAW Napisano 8 Kwietnia 2018 Napisano 8 Kwietnia 2018 Ciekawy temat. Też mam go zaczętego razem z wcześniejszym austrailskim.. tym z karabinem. Szpachlowałeś mjejsca po wypychaczach w dolnej partii kadłuba od spodu? Bardzo miękki ten plastik ICM moim zdaniem. Pozdrawiam Cytuj
Taki Jeden Napisano 8 Kwietnia 2018 Napisano 8 Kwietnia 2018 Zrób coś z balansem bieli na fotkach. Zbiornika paliwa tak zostawisz ? Cytuj
ziaro Napisano 11 Kwietnia 2018 Napisano 11 Kwietnia 2018 Nie wiem czemu ale nie widzę zdjęć. Co do firmy ICM- faktycznie modele składają się bardzo przyjemnie Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj
Milan Mynar Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Napisano 12 Kwietnia 2018 Tak,oczywiscie,modele ICM skladaja sie bardzo przyjemie, mialem klopoty z hostingem zdjec. mage/tuddnwk5v/][/url] Cytuj
bazylms Napisano 15 Kwietnia 2018 Napisano 15 Kwietnia 2018 Na razie czysto, będziesz go budził? Cytuj
Salieri Napisano 5 Grudnia 2019 Napisano 5 Grudnia 2019 Kłaniam się. Chciałbym podzielić się tu z autorem modelu moimi wrażeniami, po obejrzeniu zdjęć gotowego modelu. Pomimo swej "prostoty" to bardzo ciekawy, starannie wykonany pojazd, jednak mam drobną uwagę- nie przemawia do mnie plandeka nad kabiną kierowcy. Może da radę ją lekko "dopracować"? Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi