Milan Mynar Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Oto mój kolejny model pierwszowojennego samochodu. Modele ICM się latwo skladają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Ciekawy temat. Też mam go zaczętego razem z wcześniejszym austrailskim.. tym z karabinem. Szpachlowałeś mjejsca po wypychaczach w dolnej partii kadłuba od spodu? Bardzo miękki ten plastik ICM moim zdaniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Zrób coś z balansem bieli na fotkach. Zbiornika paliwa tak zostawisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziaro Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Nie wiem czemu ale nie widzę zdjęć. Co do firmy ICM- faktycznie modele składają się bardzo przyjemnie Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2018 Tak,oczywiscie,modele ICM skladaja sie bardzo przyjemie, mialem klopoty z hostingem zdjec. mage/tuddnwk5v/][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 14 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2018 Kolejny etap malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Kwietnia 2018 Share Napisano 15 Kwietnia 2018 Na razie czysto, będziesz go budził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Kłaniam się. Chciałbym podzielić się tu z autorem modelu moimi wrażeniami, po obejrzeniu zdjęć gotowego modelu. Pomimo swej "prostoty" to bardzo ciekawy, starannie wykonany pojazd, jednak mam drobną uwagę- nie przemawia do mnie plandeka nad kabiną kierowcy. Może da radę ją lekko "dopracować"? Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi