Marudek Napisano 8 Kwietnia 2018 Share Napisano 8 Kwietnia 2018 Witam, Taki sobie ostatnio model wystrugałem Jest to część większej całości którą będę sukcesywnie dobudowywał. Początkowo planowałem zbudować model z zestawu Dragona. Po otwarciu pudełka byłem mile zaskoczony detalami. Poprosiłem kolegę Greifa o materiały dotyczące tych platform i dostałem ich tyle, że ilość detali nagle zmalała niemal do zera... Dlatego postanowiłem zrobić model po swojemu. Na początek inbox: No i kolejne etapy budowy: Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 16 Maja 2018 Share Napisano 16 Maja 2018 Na myśl przychodzi mi tylko jedno Szaleństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Maja 2018 Share Napisano 17 Maja 2018 No..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi