Pxxx Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Angielska firma Sovereign Hobbies spadkobierczyni nieboszczki WEM właśnie na podstawie własnych analiz wprowadza nowe kolory dla RN. Farby to emalie olejne. Problem z nimi jest taki, ze nie wysyłają poza wyspe i trzeba kupować u dystrybutorów na kontynencie gdzie jest drożej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 za prawoŻONdni są, Royal Mail nie bierze farb, ale są tacy co nie deklarują zawartości i normalnie wszystko przechodzi. Na E bayach poszukaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pxxx Posted April 19, 2018 Author Share Posted April 19, 2018 Kumpel mi przyśle, ale dzięki za radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pxxx Posted July 22, 2018 Author Share Posted July 22, 2018 Pisze dla porzadku, farby sa super. Drobny pigment, cisnienie jak kto woli, transparentne warstwy, prosze bardzo. Po rozcienczeniu firmowym rozcienczalnikiem za chwilke sa suche. Oczywiscie jak to emalie, calkowicie wyschna pewnie za pare godzin. Jezeli ktos maluje japoncami i nie przeszkadza mu mieszanie kolorow to oczywiscie mozna sobie darowac. Acryle to pomylka calkowita, kto malowal ten wie, mozna oczywiscie tylko po co. Kolory gotowe do wszystkich flot, ja wiem efekt skali i te wszystkie opowiesci. Dla mnie bomba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts