Pxxx Napisano 19 Kwietnia 2018 Share Napisano 19 Kwietnia 2018 Angielska firma Sovereign Hobbies spadkobierczyni nieboszczki WEM właśnie na podstawie własnych analiz wprowadza nowe kolory dla RN. Farby to emalie olejne. Problem z nimi jest taki, ze nie wysyłają poza wyspe i trzeba kupować u dystrybutorów na kontynencie gdzie jest drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Kwietnia 2018 Share Napisano 19 Kwietnia 2018 za prawoŻONdni są, Royal Mail nie bierze farb, ale są tacy co nie deklarują zawartości i normalnie wszystko przechodzi. Na E bayach poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 19 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2018 Kumpel mi przyśle, ale dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 22 Lipca 2018 Autor Share Napisano 22 Lipca 2018 Pisze dla porzadku, farby sa super. Drobny pigment, cisnienie jak kto woli, transparentne warstwy, prosze bardzo. Po rozcienczeniu firmowym rozcienczalnikiem za chwilke sa suche. Oczywiscie jak to emalie, calkowicie wyschna pewnie za pare godzin. Jezeli ktos maluje japoncami i nie przeszkadza mu mieszanie kolorow to oczywiscie mozna sobie darowac. Acryle to pomylka calkowita, kto malowal ten wie, mozna oczywiscie tylko po co. Kolory gotowe do wszystkich flot, ja wiem efekt skali i te wszystkie opowiesci. Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi