spiton Napisano 24 Kwietnia 2018 Autor Napisano 24 Kwietnia 2018 Bardzo ciekawy i ładny model. Nie znałem wcześniej tego samolotu, dzięki tej galerii jest okazja nadrobić zaległości. Trzymam kciuki że jeszcze kiedyś na forum zobaczymy D 510 w malowaniu francuskim i hiszpańskim, wojna domowa. Dzięki ,-)) dokładnie takie malowania rozważałem. Hiszpański-piaskowy, albo Francuz. Jakiś plamiasty. Zresztą francuskich fajnych malowań było sporo. Póki co z podjętej decyzji jestem zadowolony ,-)) A modelik, ze swoimi wypukłymi , ale delikatnymi liniami podziału, wygląda całkiem elegancko. Wole taką strukturę, niż chamskie rowy melioracyjne, spotykane czasem. Cytuj
radoslaw6363 Napisano 1 Maja 2018 Napisano 1 Maja 2018 Model ciekawy i sam go robiłem ,ale od Pavli, Twoje wykonanie ciekawe ,ale zapomniałeś że owiewka to nie był jeden kawałek materiału tylko trzy , trzeba domalować ramki i podział Cytuj
spiton Napisano 1 Maja 2018 Autor Napisano 1 Maja 2018 Model ciekawy i sam go robiłem ,ale od Pavli, Twoje wykonanie ciekawe ,ale zapomniałeś że owiewka to nie był jeden kawałek materiału tylko trzy , trzeba domalować ramki i podział Wrzuć większe zdjęcie Twojego modelu. 2. wiem, wiem domaluje. Chciałem zrobić wiatrochron z cienkiej pleksi, ale jakoś nie dałem rady. Wkleiłem na szybko wiatrochron zestawowy i zrobiłem pauzę, ale oczywiście domaluje ,-) Cytuj
radoslaw6363 Napisano 2 Maja 2018 Napisano 2 Maja 2018 Fotka w moim poprzednim poście z netu Te moje mało czytelne , ale kostucha musiała być viewtopic.php?f=64&t=58151 Cytuj
jureczek Napisano 20 Maja 2018 Napisano 20 Maja 2018 Najbardziej podobają sie plamki .Super technicznie bez aero wykonane Na swojej F-15 mecze sie z sola aby uzyskać podobny efekt ,ale przy użyciu aero .Bałagan ogromny ,a tu Kolega sobie packa i jest pięknie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi