MichalZ Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Witam, posiadam kompresor firmy MAR MA 2000 (ten niebieski), i chce zmienić aerograf na H&S Infinity, jaki przewód ciśnieniowy będzie współgrał z tymi elementami, z tego co widziałem są różne oznaczenia 1/4,1/8 złącze żeńskie lub męskie, aerograf zamówiłem z sklepu Fine art.pl. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Przewód zasadniczo jest bez znaczenia, a sprawa rozbija się o złączki. Zobaczysz jak Ci przyjdzie, ale to chyba standardowe 1/8 cala. Przynajmniej ja nie miałem problemu i wymiennie podpinam Adlera i H&S na tej samej końcówce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalZ Posted May 6, 2018 Author Share Posted May 6, 2018 Własnie poprzedni aerograf to Adler , ten pozłacany,taki mam, trochę wkurza mnie ten kręcony przewód i wolał bym mieć pleciony prosty ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts