MichalZ Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Witam, posiadam kompresor firmy MAR MA 2000 (ten niebieski), i chce zmienić aerograf na H&S Infinity, jaki przewód ciśnieniowy będzie współgrał z tymi elementami, z tego co widziałem są różne oznaczenia 1/4,1/8 złącze żeńskie lub męskie, aerograf zamówiłem z sklepu Fine art.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Przewód zasadniczo jest bez znaczenia, a sprawa rozbija się o złączki. Zobaczysz jak Ci przyjdzie, ale to chyba standardowe 1/8 cala. Przynajmniej ja nie miałem problemu i wymiennie podpinam Adlera i H&S na tej samej końcówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 6 Maja 2018 Autor Share Napisano 6 Maja 2018 Własnie poprzedni aerograf to Adler , ten pozłacany,taki mam, trochę wkurza mnie ten kręcony przewód i wolał bym mieć pleciony prosty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi