Grzes Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 Podobną wersję miał też San H27, którego model ukazał się 17 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2019 (edytowane) W samym autobusie zostało jakieś brudzenie, na które nie mam pomysłu oraz wycieraczki. Bo pierwszy Autosan z serii miał je odlane z szybami. Drugi ma je już osobno. Zrobiłem też przymiarkę na tworzonej podstawce. Naszło mnie, że skoro cały ówczesny system przygotowywał się do obrony cywilnej na czas wojny nuklearnej, to te betonowe przystanki PKSu jak najbardziej nadawały by się na punkt zbierania rannych (CCP). Nałożę mu jakąś płachtę z czerwonym krzyżem na dach i wstawię rannych i personel, jak już skończę ławeczki i kosze na śmieci. Na razie czekam aż farba wyschnie żeby zacząć tam sadzić jakąś trawę. Edytowane 23 Czerwca 2019 przez kret69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 26 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2019 Na chwilę obecną wygląda to tak. Dorobiłem wycieraczki, wykańczam podstawkę. Dwie figurki ładujące nosze czekają na pomalowanie. Nie bardzo wiem co jeszcze mogę poprawić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 25 Sierpnia 2022 Share Napisano 25 Sierpnia 2022 W dniu 9.05.2018 o 23:16, kret69 napisał: Rozebrany na kawałki H9 wygląda tak: Można by było wiedzieć jak rozebrać to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Sierpnia 2022 Share Napisano 27 Sierpnia 2022 W dniu 25.08.2022 o 20:15, MajorStachu napisał: Można by było wiedzieć jak rozebrać to cudo? Musisz wyjąć oba zderzaki, one trzymają model w "kupie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 27 Sierpnia 2022 Share Napisano 27 Sierpnia 2022 Ok, Dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi