BIG-MODEL Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Witam wszystkich forumowiczów po dłuższej przerwie. Chciałem poinformować o nowościach, które właśnie wydaliśmy. W tech chwili jest pięć Boeingów 737-300. Wszystkie modele można podejrzeć na naszej stronie. Druga dobra informacja to fakt, że w dniu dzisiejszym uruchomiliśmy sklep internetowy przez który można zakupić modele przez nas wydane. Wynegocjowaliśmy z dostawą plastików dużo lepsze ceny co widać w sklepie - B737-300 kosztuje 95-99 zł. Niestety IŁ-18 pozostanie w tej cenie - nie mamy na to już wpływu, ale następne Iły-18 mam nadzieję, że będą już poniżej 100zł. Niestety płatność w tej chwili tylko przelewem ponieważ mamy problem z integracją Paypala. Myślę, że w krótkim czasie uporamy się z tym problemem i można będzie płacić normalnie. Poza tym intensywnie pracujemy nad nowymi modelami. W tej chwili na tapecie jest IŁ-14 w tym także w polskich malowaniach (2w1). Pozdrawiam i zachęcam do odwiedzenia naszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 Z zawartością pudełka Ił-18 można zapoznać się tu: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php/recenzje/296-w-pudle-samolot-pasazerski-il-18d-1-144-bigmodel Tekst Marcina Wawrzynkowskiego czyli Marwawa. Ił-18 jest zresztą dzięki firmie Bigmodel nagrodą na tegorocznym Bałtyckim Festiwalu Modelarskim. O czym świadczy stosowny napis na pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Witam wszystkich forumowiczów po dłuższej przerwie. Chciałem poinformować o nowościach, które właśnie wydaliśmy. W tech chwili jest pięć Boeingów 737-300. Wszystkie modele można podejrzeć na naszej stronie. Druga dobra informacja to fakt, że w dniu dzisiejszym uruchomiliśmy sklep internetowy przez który można zakupić modele przez nas wydane. Wynegocjowaliśmy z dostawą plastików dużo lepsze ceny co widać w sklepie - B737-300 kosztuje 95-99 zł. Niestety IŁ-18 pozostanie w tej cenie - nie mamy na to już wpływu, ale następne Iły-18 mam nadziże będą już poniżej 100zł. Niestety płatność w tej chwili tylko przelewem ponieważ mamy problem z integracją Paypala. Myślę, że w krótkim czasie uporamy się z tym problemem i można będzie płacić normalnie. Poza tym intensywnie pracujemy nad nowymi modelami. W tej chwili na tapecie jest IŁ-14 w tym także w polskich malowaniach (2w1). Pozdrawiam i zachęcam do odwiedzenia naszej strony. BIG-u, Ten IŁ-14 to przepak A-model-u???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Paweł ten Ił 14 to podobno EE, a to nie są chyba te same wypraski co Amodel. Miałem obydwa i widać różnicę na korzyść EE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi