radkom4 Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 Witam. Czy ktoś mi może napisać czego używać do usuwania nadmiaru kleju (nie chodzi mi o papier ścierny tylko o jakiś preparat). Jaki metalizer do malowania działek samolotów oraz czy można wykonać preshading markerem firmy Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 Czy ktoś mi może napisać czego używać do usuwania nadmiaru kleju (nie chodzi mi o papier ścierny tylko o jakiś preparat). Jakiego kleju? Do CA są debondery i inne takie. Do zwykłych plastikowych... Nie wiem, ja tam preferuję mimo wszystko papier ścierny. czy można wykonać preshading markerem firmy Tamiya. Preshading powinien być rozmyty. Jeśli będzie zbyt ostry, nie uzyskasz odpowiedniego efektu. Więc raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi