yar75 Napisano 24 Czerwca 2018 Share Napisano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Witam. Model bardzo fajny, sklejał sie prawie sam. Najwięcej pracy oczywiscie z ekranami .Dodatkowo w modelu brak instrukcji do nich,ale tu pomocni jak zawsze koledzy z forum Od siebie dodałem parę drobiazgów. Zapraszam do galerii. Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 24 Czerwca 2018 Share Napisano 24 Czerwca 2018 Witaj modelik całkiem fajny i aż szkoda że nie pokusiłeś się o zaszpachlowanie szczeliny przedniej płyty na wysokości peryskopu kierowcy . Rosjanie jak i ruskie wcześniej do swojej wersji ,,B" dawali jednolitą grubszą płytę , na zdjęciach dobrze to widać pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Mam ten sam model, ale przerażają mnie żerdzie z elementów fototrawionych. Ale tobie to ładnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 30 Czerwca 2018 Share Napisano 30 Czerwca 2018 Witam.. też mam ten model w kolejce do zrobienia. Jaka to farbka? Rogatka ma swój urok niby zwykła T72 ale ten ażurowy pancerz zupelnie ją zmienia. Podoba mi się bardziej niż np T90. Jeszcze jakieś inne czołgi że stajni Modelcollect masz w planach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 1 Lipca 2018 Autor Share Napisano 1 Lipca 2018 Malowany Pactrami, ale numeru nie pamiętam a jestem teraz poza domem. Mam cały garaż T-80 w poczekalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 7 Lipca 2018 Share Napisano 7 Lipca 2018 Ładny model, fajnie się prezentuje, ale do zdjęć mogłeś dać inne tło, bo to trochę "rozprasza" uwagę, która powinna być skupiona na modelu . Na współczesnych pojazdach się nie znam, ale skalę doceniam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi