feelip90 Napisano 30 Czerwca 2018 Share Napisano 30 Czerwca 2018 Witam, Czy jakaś dobra duszyczka posiada instrukcję do zestawu z tematu? Zalegał w piwnicy od x lat i niestety gdzieś zawieruszyła się instrukcja. Znalazłem tylko niskiej jakości zdjęcia w jednym ze sklepów, ale po druku, mimo starań, poprawiania jakości w PS nie jest za dobrze. Bardzo byłbym wdzięczny za skany całej instrukcji. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Czerwca 2018 Share Napisano 30 Czerwca 2018 poszperam w szafie i sprawdzę czy mi się jeszcze takowa przewraca. którąś 31 z condora robiłem, jak znajde to dam znać kiela poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 30 Czerwca 2018 Share Napisano 30 Czerwca 2018 https://www.mojehobby.pl/products/MiG-31-BM-Foxhound.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feelip90 Napisano 30 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2018 https://www.mojehobby.pl/products/MiG-31-BM-Foxhound.html Dzięki dzięki, jednak dokładnie o tym pisałem i już wydrukowane jest cienkie a wolę jednak mieć instrukcję na kartkach Stąd szukam tego samego, ale w dużo większej rozdzielczości żeby ładnie po druku wyszło @abtb - byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Lipca 2018 Share Napisano 2 Lipca 2018 @abtb - byłbym wdzięczny Niestety, nie będziesz Przekopałem szafę i znalazłem tylko instrukcje do trzech 25-tek z Condora, a z "31" mam tylko wrak latawca + kalki MisterCrafta. Tak więc lipa. Jak bedę miał wolną chwilę to jeszcze pogrzebię ale raczej nic już nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feelip90 Napisano 2 Lipca 2018 Autor Share Napisano 2 Lipca 2018 @abtb - byłbym wdzięczny Niestety, nie będziesz Przekopałem szafę i znalazłem tylko instrukcje do trzech 25-tek z Condora, a z "31" mam tylko wrak latawca + kalki MisterCrafta. Tak więc lipa. Jak bedę miał wolną chwilę to jeszcze pogrzebię ale raczej nic już nie znajdę No szkoda, ale wielkie dzięki za chęci Jeśli nie ma nigdzie na wierzchu - nie kłopocz się, poradzę sobie jakoś ze skanami z mojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi