atomz Napisano 15 Lipca 2018 Share Napisano 15 Lipca 2018 Witam Kupiłem model czołgu panzer 38 w skali 1:35 z gąskiami w częściach czyli z pojedyńczymi ogniwami. Zawsze kleiłem tzn. montowałem gąski z gumy z którymi nie było takiego problemu. A tu z pojedyńczych ogniw. Kompletnie nie wiem jak się za to zabrać.... 1. Jaki klej do tego? Do plastiku? Cyjanakrylowy czyli kropelka??? Czy coś innego? 2. Montować całość ogniw oddzielnie a potem zakładać na koła? 3.Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 15 Lipca 2018 Share Napisano 15 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atomz Napisano 15 Lipca 2018 Autor Share Napisano 15 Lipca 2018 Dziękuje. Obejrzałem i teraz wiem jak się za to zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atomz Napisano 19 Lipca 2018 Autor Share Napisano 19 Lipca 2018 Jeszcze mam jedno pytanie. W jakiej kolejności to składać i malować? tzn. mam "wanne" i czy najpierw pomalować jej zagłębienia potem zamontować koła( z pomalowanymi grzbietami na czarno) i potem jak? Nakładać ogniwa i potem malować na już założone ogniwa na koła, potem je malować(te ogniwa) na odpowiedni kolor? Po prostu nie wiem jaka kolejność tak aby sobie nie utrudniać pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi