Thalgonis Napisano 26 Lipca 2018 Share Napisano 26 Lipca 2018 Dzień dobry, mój pierwszy In-box :-) to Blohm&Voss BV141 ze "stajni" HobbyBoss w skali 1:48. Wypraski prezentują się wg mnie świetnie, oprócz jednego felera - bardzo cienki plastik przy podwoziu. Prześwity są poteżne ale mam nadzieję, że farba to zakryje... To mój pierwszy model z HobbyBoss więc nie wiem czy to u nich standardowe, ale robi wrażenie (przynajmniej na mnie), że każda wypraska jest zapakowana w osobną folię a każdy element szklarni jest zawinięty osobno w taką miękką otulinę (nie pamiętam jak to się nazywa...) i oprócz tego także w osobnej foli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 28 Lipca 2018 Share Napisano 28 Lipca 2018 Dodam do tego zestawienia eduardowe blaszki https://www.eduard.com/store/index.php?stoken=AD91E127&force_sid=58a1e7916aceb58e08f90f93250fd942&lang=1¤cy=0&cl=search&listorderby=oxarticles.oxactivefrom&listorder=desc&sendSearchForm=1&searchparam=bv+141 Tak z ciekawości się spytam ,gdzie można zdobyć plany nitowania tego samolotu. A może ktoś ma i chciałby się wymienić lub sprezentować -). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 28 Lipca 2018 Autor Share Napisano 28 Lipca 2018 Dodam do tego zestawienia eduardowe blaszkihttps://www.eduard.com/store/index.php?stoken=AD91E127&force_sid=58a1e7916aceb58e08f90f93250fd942&lang=1¤cy=0&cl=search&listorderby=oxarticles.oxactivefrom&listorder=desc&sendSearchForm=1&searchparam=bv+141 Tak z ciekawości się spytam ,gdzie można zdobyć plany nitowania tego samolotu. A może ktoś ma i chciałby się wymienić lub sprezentować -). Mam te blaszki - chciałem pokazać dopiero przy warsztacie, który ruszy za jakiś czas... Bo tutaj to tylko przecież in-boxa pokazujemy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi