jureczek Napisano 27 Lipca 2018 Share Napisano 27 Lipca 2018 Witam Dla odmiany pobawiłem sie pancerka .Zauważyłem dość dużo prac kolegów w skali 1:72 .-królewska ,jednak jak dla mnie za mala Dla utrudnienia zrobiłem sobie zimerit z cieniutkiej foli - przykrywka po jogurcie Efekt końcowy nie powala ,ale wnuki zadowolone ja również Do zrobienia w tej trudnej skali mam w zasobach Pantere ,dwa Szermany i jakieś dwa pojazdy ,wiec trochę zaśmiecę ten dział moimi ulepkami . Nadal trenuje z figurkami 1:35 w mojej armii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 27 Lipca 2018 Share Napisano 27 Lipca 2018 Jak na tą skalę to naprawdę bardzo fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 27 Lipca 2018 Share Napisano 27 Lipca 2018 Sądzę, że uzyskany efekt jest całkiem zadowalający dla tej skali. Fajny patent przy okazji przetestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi