Wabina Napisano 21 Sierpnia 2018 Share Napisano 21 Sierpnia 2018 Cześć. Przymierzam się do zakupu Raptora ale im więcej się dowiaduję o tych modelach tym mam więcej za i przeciw. Czy ktoś może mi napisać który według jego oceny jest lepszy.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 23 Sierpnia 2018 Share Napisano 23 Sierpnia 2018 Temat już się pojawiał choćby tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 8 Września 2018 Share Napisano 8 Września 2018 Witox podał w zasadzie wszystko. Wybrałem Academy z uwagi na relację cena/to co co w pudle, przy czym kupiłem z "drugiej ręki". Atutem dla mnie były kalki Cartografa. Detale w ramkach są wyraźne, bez nadlewek i glutów, ślady po wypychaczach tak irytujące, w większości części nie występują - poza kanałem dolotowym, łatwe do zaszpachlowania. Oszklenie w dwóch wersjach - jasne, dymione - ładne. Do obu modeli jest dostępna gama dodatków - od blach Edka po żywice , przy czym Wolfpack ma więcej zestawów do Academy - podobają mi się. Pozostaje kwestia co i ile chcesz dołożyć, może z tego wyjść spora kwota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wabina Napisano 9 Września 2018 Autor Share Napisano 9 Września 2018 Zrezygnowałem,niestety, z zakupu Raptora dlatego że oba modele są po prostu złe ,to karykatury.Academy ma złe wymiary,a nos to już przegięcie.Co do Hase to powierzchnia kadłuba go dyskfalikuje. Nie spieszy mi się,może wyjdzie coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi