hiwis Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 Zachciało mi się kiedyś zrobić "pierwszy" samolot... Mig-3 to piękny aeroplan, pięknych modeli onego także wiele, a że pięknie nie potrafię, samolotów tudzież, takowoż też to go sobie wymyśliłem w takim niepięknym, niemerytorycznym acz pasującym do reszty mych podstawków wykonaniu. Tak to pokrótce przebiegało, choć do końca jeszcze sporo roboty - w założeniu. Scenograficznie z niskobudzetowki : Aktualnie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 31 Sierpnia 2018 Share Napisano 31 Sierpnia 2018 Taki ładny model tak "zepsuć"! Jak dla mnie mistrzostwo świata! Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 31 Sierpnia 2018 Share Napisano 31 Sierpnia 2018 Rozumiem , że jeszcze będziesz "postarzał" oznaczenia , bo te czerwone gwiazdy aż kłują w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 3 Września 2018 Autor Share Napisano 3 Września 2018 Rozumiem , że jeszcze będziesz "postarzał" oznaczenia , bo te czerwone gwiazdy aż kłują w oczy Będę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi