TRF Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Witam po długiej przerwie. W końcu skończyłem tego kultowego makarionarza. Projekt fajny, fajnie i przyjemnie się z nim pracowało, model nie przysporzył większych problemów w trakcie jego budowy. Malowany Farbą Mr Hobby H88 metallic blue, oraz tamiyami i alcladami na koniec potraktowany kilkoma warstwami Mr Colour Super Clear III i pastami polerskimi Tamiya. Podkład, który stosowałem to Surfacer Primer Vallejo rozcieńczany kranówką. Zapraszam do obejrzenia galerii i oceny modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 28 Sierpnia 2018 Share Napisano 28 Sierpnia 2018 WOW! Tylko te zdjęcia - za duża ziarnistość. Ale jeżeli pstrykasz telefonem to nie ma możliwości poprawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Sierpnia 2018 Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Świetny samochód, świetny model i świetne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 28 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Dziekuje panowie. Zdjęcia robione lustrzanką. Nie wiem czemu ziarno wyszło, iso 100 przysłona f11 czas naświetlania 1.6s aparat na statywie. Zdjecia pomniejszałem w photoshopie moze to wina programu że takie ziarno wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 28 Sierpnia 2018 Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Może - wsadź chociaż jedno bez obróbki, to porównamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 28 Sierpnia 2018 Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Ten model jest u mnie na liście zakupowej, a po obejrzeniu Twojego przeskoczył na jej początek:) Bardzo fajny, też poproszę ze dwa zdjęcia w oryginalnym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 28 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Górne jest po pomniejszeniu a dolne bez. Jest delikatna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Sierpnia 2018 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Witam. Listwy na zderzakach Przed pomalowaniem warto użyć taśmy maskującej i dopiero wtedy malować. Były by proste, a u ciebie są malowane z ręki lub coś podobnego. Zdjęcia są jak najbardziej w porządku. Może bym je lekko przyciemnił, ale to moje zdanie. Przynajmniej cały model jest ostry:super: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 28 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Ehhh wiem listy....żenada :/ na żywo wyglądają lepiej co nie oznacza że i tak są żenujące. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi