rtoipmodest Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Moja stara figurka chyba kole 2001r. Podrasowana na Pardubice. Dotychczas niedoścignięty wzór OG 107 (farba na klenczona wyszła mi ciemniejsza) Foty są jakie są, lampa Tradycyjnie w realu jest lepiej Koncepcja: Wykonanie: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtoipmodest Posted February 13, 2008 Author Share Posted February 13, 2008 jeszcze jedno ujęcie z boku: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 świetnie pomalowana twarz i ręce. Tez przymierzam sie do figurek, i tylko zastanawiałem sie jak pomalować elementy "cieliste"?? Tobie wyszło to na 5. a to bardzo rzadko spotykana sztuka. Na ogół sa to najmniej realistyczne "momenty" figurek. Gratulacje!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtoipmodest Posted February 13, 2008 Author Share Posted February 13, 2008 Dzięki, ale bez przesady. Nie ma tam żadnych wynalazków prócz Humbroli. Ostatnio zamalowałem oczy i dodlem pot - lakierek świetnie ożywia figurkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub W. Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Figurka oczywiście bardzo ładna :-D , Dioramka równierz choć czegoś mi tu brakuje... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adize Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Świetny model, bardzo fajna dioramka. Podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi111 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Mam pytanko. Jaka to skala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtoipmodest Posted February 13, 2008 Author Share Posted February 13, 2008 To jest oczywiście 1/35. Co do braków to pewnie chodzi o pas nośny do broni Co jeszcze miał bym tam wcisnąć, sama figurka jest bardzo fajna (brawa dla Dragona za M55) i nie było sensu jej zasłaniać. Miałem też przebłyski by na plery dać jedną lub dwie M72, ale odpuściłem. Pomalowanie nowych rzeczy zajęło mi 1 przedpołudnie (aero i grzejnik). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironkamil Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 nie no figurka fajna, aktualnie ja się przymierzam do mini dioramy/winietki związanej z okresem wojny w wietnamie Fajnie że ktoś na forum kręci się w tym temacie :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtoipmodest Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 USMC jest git, bo odpada problem SSI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts