rtoipmodest Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Moja stara figurka chyba kole 2001r. Podrasowana na Pardubice. Dotychczas niedoścignięty wzór OG 107 (farba na klenczona wyszła mi ciemniejsza) Foty są jakie są, lampa Tradycyjnie w realu jest lepiej Koncepcja: Wykonanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 13 Lutego 2008 Autor Share Napisano 13 Lutego 2008 jeszcze jedno ujęcie z boku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 świetnie pomalowana twarz i ręce. Tez przymierzam sie do figurek, i tylko zastanawiałem sie jak pomalować elementy "cieliste"?? Tobie wyszło to na 5. a to bardzo rzadko spotykana sztuka. Na ogół sa to najmniej realistyczne "momenty" figurek. Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 13 Lutego 2008 Autor Share Napisano 13 Lutego 2008 Dzięki, ale bez przesady. Nie ma tam żadnych wynalazków prócz Humbroli. Ostatnio zamalowałem oczy i dodlem pot - lakierek świetnie ożywia figurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Figurka oczywiście bardzo ładna :-D , Dioramka równierz choć czegoś mi tu brakuje... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Świetny model, bardzo fajna dioramka. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Mam pytanko. Jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 13 Lutego 2008 Autor Share Napisano 13 Lutego 2008 To jest oczywiście 1/35. Co do braków to pewnie chodzi o pas nośny do broni Co jeszcze miał bym tam wcisnąć, sama figurka jest bardzo fajna (brawa dla Dragona za M55) i nie było sensu jej zasłaniać. Miałem też przebłyski by na plery dać jedną lub dwie M72, ale odpuściłem. Pomalowanie nowych rzeczy zajęło mi 1 przedpołudnie (aero i grzejnik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 nie no figurka fajna, aktualnie ja się przymierzam do mini dioramy/winietki związanej z okresem wojny w wietnamie Fajnie że ktoś na forum kręci się w tym temacie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 USMC jest git, bo odpada problem SSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi