KoValus Napisano 16 Września 2018 Share Napisano 16 Września 2018 Model jak w temacie, malowany Hatakami z zestawu i brudzony całą gamą chemii nazbieranej przez lata:) Barwy pudełkowe - 1939 rok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 17 Września 2018 Share Napisano 17 Września 2018 Mnie się bardzo podoba, fajnie jakbyś podkreślił go jakąś małą podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoValus Napisano 20 Września 2018 Autor Share Napisano 20 Września 2018 Dzięki:) , podstawkę na pewno dorobię, ale póki co nie mam pomysłu, a nie chcę robić na zasadzie sztuka dla sztuki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Model pięknie pomalowany i ubłocony, ale na pochwałę zasługują znakomite barwy. Zdradź proszę jaki to zielony i brązowy, od dawna eksperymentuje z barwami naszych trupków z 39, które bardzo lubie. Jedyny minus to ten klusek na płozie, wg mnie psuje śliczny modelik. Podstawka mu się należy bo warto. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoValus Napisano 28 Września 2018 Autor Share Napisano 28 Września 2018 Dziękuję za opinię Malowałem zestawem Hataki HTK CS-11. Pokombinuję z kluskiem, nie jestem najmocniejszy w rzeźbieniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi