syk666 Napisano 19 Września 2018 Share Napisano 19 Września 2018 Witam! Przedstawiam mój model Mercedesa 600 SEL z firmy Lee w skali 1:24. Pozdrawiam! syk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziarkoski Napisano 19 Września 2018 Share Napisano 19 Września 2018 Po przeglądnięciu warsztatu stwierdzam że mi się podoba ten Mercedes, jedyne czego brakuje to gwiazdy na masce. Czy model od Tamiyi tez będziesz robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syk666 Napisano 20 Września 2018 Autor Share Napisano 20 Września 2018 Mam zamiar robić model z Tamiyi, ale to odległa przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 20 Września 2018 Share Napisano 20 Września 2018 Nareszcie skończyłeś, super !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 Po odpaleniu 5 zdjęcia wymiękłem. Reklamy zabijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syk666 Napisano 8 Października 2018 Autor Share Napisano 8 Października 2018 Postaram się to ogarnąć przy następnych fotkach. Ale nie obiecuję nic. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 9 Października 2018 Share Napisano 9 Października 2018 Fotosik daje też możliwość wyświetlania na forum zdjęć w pełnym rozmiarze, a nie miniaturek. Weź tylko pod uwagę szerokość zdjęcia aby była dopasowana do szerokości forumowej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syk666 Napisano 9 Października 2018 Autor Share Napisano 9 Października 2018 I to chyba będzie najlepsze wyjście, dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Października 2018 Super Moderator Share Napisano 9 Października 2018 Fotosik daje też możliwość wyświetlania na forum zdjęć w pełnym rozmiarze, a nie miniaturek. Osobiście odradzam fotosika. Zdjęcia po przekroczeniu transferu znikają. Popatrz na swoje galerie, które są bez zdjęć z fotosika. Lepszy Imgur lub flickr, obydwa są łatwe w obsłudze. Na forum są tematy przedstawiające obsługę tych hostingów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi