Thalgonis Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Hejka, Jakieś opinie na temat w/w modelu? Oczywiście pod kątem początkującego - byłby to muj pierwszy model z tej firmy... Wypraski na sieci wyglądają całkiem nieźle... PS. Sorka, ale zdaje się, że źle wpadło - proszę o przeniesienie do „Zadajemy pytania...” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Model wspaniały, ale skomplikowany ze względu na przygotowanie pod pokazanie wnętrzności. Łatwiej złożysz G6 od Eduarda lub Tamiyi, a oba są równie dobre, jak chodzi o odwzorowanie maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Października 2018 Autor Share Napisano 4 Października 2018 OK, dzięki za info. 109 od Tamki już sklejałem (109 E) a od Edka innego messka, 110. Chciałem spróbować firmy, z której jeszcze nic nie robiłem - no ale jak piszesz, że trudny, to chyba się na razie wycofam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Jeżeli chcesz koniecznie coś od kogoś innego, to proponuję to: Przyjemny model i maszyna ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Października 2018 Autor Share Napisano 4 Października 2018 Oj, ale musi być niemiaszek - to moja przyszła kolekcja Padło na: a) Ju 88 C-6 (ICM) b) He 162 A-2 „Salamander” (Tamiya) Który z tych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Junkers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi