miłosz39 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Witam Mam pytanie. Czym i w jaki sposób oczyścić modele samolotów z kurzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 pędzelkiem i sprężonym powietrzem, np. aerografem. czasem możesz też umyć model delikatnie wilgotną chusteczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 ...albo zainwestować w gablotki, plexi lub szkło i po problemie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miłosz39 Napisano 17 Lutego 2008 Autor Share Napisano 17 Lutego 2008 Dzięki za podpowiedzi. Chyba lepszym pomysłem są gablotki. Wie ktoś gdzie można je kupić w Krakowie lub przez internet? pozdrawiam miłosz39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Wie ktoś gdzie można je kupić w Krakowie lub przez internet?Znajdź jakiegoś dobrego i niedrogiego szklarza i zamów na wymiar. Ja tak robię i od którejś z kolei gablotki już mnie tam rozpoznają i nie liczą za "robociznę". ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Kermit to ile masz już tych gablotek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Kermit to ile masz już tych gablotek??Hmm... Sam w domu mam ich 15, poza tym zamawiałem jeszcze dwie do modeli na zlecenie, czyli łącznie zamówiłem już 17 sztuk, a dwie kolejne właśnie znajdują się na zamówieniu, które szykuję. A dlaczego pytasz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Z ciekawości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Z ciekawości...OK, ciekawość to pierwszy stopień do... wiedzy, jak to mawiają belfry na uczelniach. ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcin Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 dobra dobra a ile taka gablotka kosztuje? Ja na razie odkurzam każdy model pedzelkiem no ale ich duzo nie mam a z kazdym modelem wspomnienia jakie to byly problemy z danym modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Kolego Miłosz39 jeżeli jesteś z Krakowa to przejedź się na ulicę zawiłą tam jest producent pleksi i tym podobnych kupisz ile Ci potrzeba i sam zrobisz sobie gablotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 dobra dobra a ile taka gablotka kosztuje?W zależności od wielkości od 10 do 50 pln (z mojego doświadczenia). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi