ZIO BY NAITT Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Samolot ukończony wczoraj , ale nie wyrobiłem sie już czasowo z sesją fotograficzną . Model prosto z pudełka ( ale i tak nie ma nic do dodania ) . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Ładny, czysto wykonany model. Bardzo mi się podoba! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Ale sp-ace... znaczy chciałem powiedzieć kosmos xD... Fajny modelik, zresztą jak wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Cukierecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcin Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Pięknota A tak z ciekawości zapytam z ilu części składa się ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 18 Lutego 2008 Autor Share Napisano 18 Lutego 2008 Dzięki panowie za dobre słowo Co do ilości części , to jest proporcjonalna do wielkości modelu - około 25 . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcin Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 hehehe tak malo czesci a taki fajny model:P Ja będe składał dr.1 czerwonego barona to będzie porównywalna ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Faktycznie kosmicznie piękny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Brakuje mi w nim detalu. Zaznacz lepiej drzwiczki. samolot wygląda lepiej na planach niż w 3D, chociaż Twoje wykonanie, jest bardzo dobre. Pewnie dlatego te opinie o RWD(ratuj własna du.ę).. Bo jednak samolot ten przypomina mi bardziej holenderski drewniak, niż samolot :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi