Y@ro Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Maluje tylko sprayami tym razem użyłem motipa i dupli colora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Ciekawe zestawienie kolorów, zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale po zdjęciach nie widzę żadnych błędów lakierniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Zestaw już otrzymał kolor czeka tylko już na lakier to tyle oceńcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Niezła kombinacja kolorów, ciekaw jestm jak będzie wyglądać całóść na finiszu Będziesz malował/naklejał jakieś napisy na ścianach paki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Chciałem zrobić kalki Oscara Vogla z jego zestawów tylko na razie nie mam czasu może kiedyś w przyszłości będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Cos mi te kolorki przypominają ;p , tylko nie pamietam co , ale ładnie sie prezentuje lakier , oby tak dalej , pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Tak te kolorki to malowanie Oscara Vogla masz kilka fotek w tym temacie na pierwszej stronie i kilka jeszcze dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 Jeszcze mogą prypominać ediego stotbar'a czy podobnbie.Ale pomysł niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 Malowanko extra, podoba mi się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 Tak po dłuższym przyglądaniu, kolor zielony jest chyba za jasny . Oryginał ma ciemniejszą zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 Może to tylko wina fotek, tak jak to bylo przy kolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Może i jest za jasny ale już ciemniejszych nie było więc kupiłem co było, tylko napotkałem się na mały problem ze zderzakiem mianowicie nie pasuje on jest za nisko co powinienem zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Chodzi Ci o zderzak od konia?. Wg mnie jest ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Świetnie prezentują się kolory Przejścia lakieru bardzo ładne podobnie jak i sam lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzięki koledzy że podoba się wam model, tylko mam pytanie czy ten zderzak jest dobrze??? Chodzi mi o te szpary czy w każdym modelu Actrosa MP1 ten zderzak tak wygląda?? i czy kabina powinna nachodzić na zderzak ?? tak jak na tej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Witaj. Musi być trochę szpary, bo naprawdę ( w rzeczywistości ) jakby tam szpary nie było to schodki szorowałyby o zderzak co by było niezbyt przyjemne w skutkach. Wg. mnie jest OK . Jeśli Ci to pomoże to pokażę Ci zdjęcia mojego Actrosa MP 2 Black Edition przy Scani mojego kumpla To był mój pierwszy model, ale jest i się trzyma dobrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Kilka fotek już prawie na finishu możecie ocenić i podzielić się spostrzeżeniami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 No ciekawie ci to wyszło ;) Czekam tylko na foty w dziennym świetle xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Fajnie sie prezentuje ale poczekamy na foty na dworku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi