Leszek.Sz. Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Witam. Takie cuś zrobiłem. Farby pactra, malowanie pędzelkim kalki HDL, w kabinie parę detali dorobionych, fotel z ił-28 i tak nic nie widać bo owiewka zamknięta( nie miałem zapasowej i nie chciałem rozcinać tej z zestawu). Jak widać na fotkach za bardzo się rozpędziłem ze zdrapywaniem farby i wyszło jak wyszło. Malowanie na podstawie Lim-6bis Remika, tylko kolor piaskowy zastąpiłem szarym. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Całkiem ładnie zrobiony. Mam sentyment do tego samolotu, nie wiem nawet czemu To malowanie to z jakiej jednostki jest? Bo w jednostce w Siemirowicach stał w takich barwach ale z numerem 101 (na ile oryginalny to nie wiem). A jak był 101 to może był i 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 22 Lutego 2008 Autor Share Napisano 22 Lutego 2008 Całkiem ładnie zrobiony. Mam sentyment do tego samolotu, nie wiem nawet czemu To malowanie to z jakiej jednostki jest? Bo w jednostce w Siemirowicach stał w takich barwach ale z numerem 101 (na ile oryginalny to nie wiem). A jak był 101 to może był i 102 Malowanie na podstawie lima-6bis który prezentował Remik i zdjęć pomnikowców, każdy jest inny, nr 102 dałem bo taką miałem kalke. Chciałem zrobić wg. tego schematu: http://wp.scn.ru/en/ww3/f/12/29/0/8 ale nie miałem numeru 435 dlatego ten limek jest troche z kapelusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Jeden z ładniejszych modeli tego samolotu w tej skali jakie widziałem. Fajnie odrapany. Jaka technika robiłeś odpryski?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 22 Lutego 2008 Autor Share Napisano 22 Lutego 2008 To miałbyć eksperyment. Model za 15zł z allegro, żeby nie było stresu jak wyląduje w koszu pomalowany Metalizerem MM aluminium, na to normalne kamo i póżniej drapanko różnymi narzędziami, igła, penseta papier ścierny i jest złomek wystawiony na sprzedaż przez Agencje Mienia Wojskowego. Wygląda trochę nienaturalnie ale co tam to mój pierwszy obdartus. Następny będzie SBlim-2 zts plastyk ale już obdarty inaczej. Chcę pokombinować z taśmą maskującą do zdrapek, zobaczymy co wyjdzie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi