Paweł216 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 (edytowane) Witam Zakupiłem model Dafa 95XF W modelu dokonam kilku modyfikacji Model będzie powstawał wolno ponieważ nie ma zbytnio czasu Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naman Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 witaj hmmmm, coz mozna powiedziec o oryginale. jesli mam byc sczery to niezbyt wyszukany i niezbyt trudny, ale wnioskuje ze to dopiero twoj 2-gi model wiec wszystko jest uzasadnione najwazniejsze ze tobie sie podoba jesli chodzi o wnetrze to powiem tak: mam dostep do Dafa ale SC a nie SCC. a moim nastepnym modelem rowniez bedzie Daf. przymierzam sie do jego sfotografowania, ale ciagle brak czasu, a jak juz znajde chwile wolnego to wtedy Daf jest w trasie. takze nic nie obiecuje, ale moze w przyszly lub sobote uda mi sie cos zalatwic jak tylko cos bede mial to dam znac PS. dlaczego planujesz wykonanie wnetrza od podstaw?? pozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 Wnetrze bede wykonywał z polisternu czy jakos tak. A co do tego dlaczego wykonuje wnetrze to szczeze mówiac sie rozczarowałej jak zobaczyłem ze Daf nie ma tylniej sciany i bocznych oraz sufitu. A co do kolorystyki to niestety nie ja wybierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 A kto wybierał kolorystykę?? pomysł ciekawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 22 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Oj dawno nic nie pokazywałem Zmieniłem koncepcje Oto co zrobiłem: -SS -Skrętny układ kierowniczy -Tylnią i Boczne ściany -Odciołem bak i Nadkola -Odciołem piaszty jeszcze tylko musze je pomalowac I co mam jeszcze do zrobienia: -Instalacja elektryczna -Pomalowac Kabine A teraz Dam Fotki Malowanie bedzie inne i Nie mam zbytnio pomysłu i kieruje sie z tą prośba do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi