Stojkovic Napisano 12 Grudnia 2018 Share Napisano 12 Grudnia 2018 Szanowni koledzy, Ukończyłem właśnie swój pierwszy model rajdowi i cywilny w jednym, oraz pierwszy raz robiłem z pomocą podstawkę i elektrykę. Wyszło tak jak widać. Pewnie daleko do perfekcji, ale ja jestem z całokształtu niezwykle zadowolony. Szczególnie jeśli chodzi o wykonanie zgodnie z planem scenki. INSPIRACJA: Wnętrze: No i efekt końcowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Fotki cz2. - forum blokuje posty z grafikami pow. 4,5 mb Sesja Nocna Pozdrawiam i dzięki za pomoc w wątku warsztatowym Edytowane 12 Grudnia 2018 przez Stojkovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 13 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2018 Dzięki za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 14 Grudnia 2018 Share Napisano 14 Grudnia 2018 Model prezentuje się bardzo dobrze, podoba mi się brudzenie i oświetlenie. W sumie nie ma za bardzo do czego się przyczepić Ale niestety podstawka mocno zaburza odbiór. Sama idea jest wręcz rewelacyjna. Chmura kurzu też jest dobrą odmianą w porównaniu do innych prezentowanych rajdówek. No ale szutrowa droga i sam kurz nie mają merytorycznie nic wspólnego z Rajdem Monte Carlo. Może jest szansa na przeróbkę na bardziej zimowo/asfaltową scenerię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 14 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2018 Asfalt i drogową scenerię będę robił przy Lancii Delcie - warsztat już założony w dziale tu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi