Stojkovic Napisano 12 Grudnia 2018 Napisano 12 Grudnia 2018 Szanowni koledzy, Ukończyłem właśnie swój pierwszy model rajdowi i cywilny w jednym, oraz pierwszy raz robiłem z pomocą podstawkę i elektrykę. Wyszło tak jak widać. Pewnie daleko do perfekcji, ale ja jestem z całokształtu niezwykle zadowolony. Szczególnie jeśli chodzi o wykonanie zgodnie z planem scenki. INSPIRACJA: Wnętrze: No i efekt końcowy: Cytuj
Stojkovic Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Napisano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Fotki cz2. - forum blokuje posty z grafikami pow. 4,5 mb Sesja Nocna Pozdrawiam i dzięki za pomoc w wątku warsztatowym Edytowane 12 Grudnia 2018 przez Stojkovic Cytuj
woocasch Napisano 14 Grudnia 2018 Napisano 14 Grudnia 2018 Model prezentuje się bardzo dobrze, podoba mi się brudzenie i oświetlenie. W sumie nie ma za bardzo do czego się przyczepić Ale niestety podstawka mocno zaburza odbiór. Sama idea jest wręcz rewelacyjna. Chmura kurzu też jest dobrą odmianą w porównaniu do innych prezentowanych rajdówek. No ale szutrowa droga i sam kurz nie mają merytorycznie nic wspólnego z Rajdem Monte Carlo. Może jest szansa na przeróbkę na bardziej zimowo/asfaltową scenerię? Cytuj
Stojkovic Napisano 14 Grudnia 2018 Autor Napisano 14 Grudnia 2018 Asfalt i drogową scenerię będę robił przy Lancii Delcie - warsztat już założony w dziale tu na forum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi