PIR6 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 fajny modelik elektronicznego killera , 83 części , linie podziału wklęsłe malowania z wczesnego okresu użytkowania high visibility Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draax Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 O! lubie takie dziwadla i skala moja ..w prywatnej "kolejce" modeli do popelnienia mam CV22 Osprey i teraz tego Prowlera. Ale to dopiero jak sie naucze mniej wiecej czysto kleic i znosnie malowac. Jeszcze mi sie marzy E3 Sentry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Kiedy w 4Ósemce będzie dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Kiedy w 4Ósemce będzie dostępny? ciekawe kiedy w 1/32 bo A-6E i A-6A zapowiadają na ten rok (w tej skali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 polecam intrudera tamiyi w skali 1-100, producent zapewnia obciążenie dzioba w postaci dwóch metalowych kulek i kawałka taśmy klejącej .Ale i tak fajno jak na lata 80-te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi