Agnieszka Napisano 15 Grudnia 2018 Share Napisano 15 Grudnia 2018 Bardzo proszę o poradę. Model której firmy w tej skali jest lepszy ? Smer czy KOVOZAVODY PROSTEJOV ? Czy są to tylko przepaki ? Ostatnio pojawił się pięky zestaw kabiny do wersji Smer: https://www.sbsmodel.com/model/SBS-48056/su-25-ub-ubk-cockpit-set-for-kp-smer-az-kits Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 15 Grudnia 2018 Share Napisano 15 Grudnia 2018 Żaden. Wszystkie są przepaki OEZ Letohrad z końcówki lat osiemdziesiątych. Obecnie nad Su-25 pracuje Kitty Hawk i najprawdopodniej G.W.H., więc jeśli nie masz ciśnienia, poczekałbym jakiś czas i lepił coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Tego samolotu niestety właściwie nie ma, prócz 1/32 trumpetera. Uważam ze jest przepięką maszyna w wersji UB, Wiec kupiłem art model w 1/72, (podobno miałbyc stosunkowo nowy) narazie Go rzeźbie i wiele złego mogę powiedzieć o tym modelu. Jak się chce go mieć to wyboru nie ma, trzeba soe napracować. Czekam na kitty hawka ale nie wiem kiedy ma wyjść. Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi