fliper_nx Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Oczywiście zdjęcia musiały się wys... popsuć ... Niestety z mojej winy, za co przepraszam, o to fotki zaległe... Oto co uczyniłem od ostatniej aktualizacji, nic specjalnego a cieszy oko: Była mowa o jakości zdjęć, sam bym się pod tym podpisał obiema rączkami... A sam dam tragicznej jakości zdjęcie, niestety nie dało się tego wszystkiego współgrać. Podświetlone kierunki... Który kierunek lepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Jak dla mnie ten po stronie pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Z chęcią przyprawię rogi memu pick-up'owi , mianowicie: I jak panie i panowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 No i pięknie Jeszcze tylko plexi wypolerować i będzie jak fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Coś tam podłubałem, ale wyszły mi ciut za wysokie ;/ . Jest jeszcze taka opcja, 2 boczne elmenty to kierunki od Imprezy 2001 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 wyszły mi ciut za wysokie Zdecydowanie za wysokie-tak na moje oko . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Jeszcze niższe ? Nie jestem do końca zdecydowany czy starczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Chyba wystarczy, ale niech się wypowiedzą co co się bardziej znają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Jak dla mnie w porządku - no i ładnie ci dopasowały się krzywizny swiatła i dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Coś takiego mogło by być Tylko jeszcze te dwa małe delikatnie zeszlifować i git. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 Światełka - soczewki SAKATSU Niekompletny engine po wash'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 7 Maja 2009 Autor Share Napisano 7 Maja 2009 A więc podkład [Gunze White Base], lakier [białą perła Debber] na fotkach wyszło szaro... Rano zobacze jak to wygląda, bezbarwny Gunze Super Clear puszka. Po bezbarwnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 8 Maja 2009 Autor Share Napisano 8 Maja 2009 Mogłem go dać w szary metalic i byłby święty spokój , nie jestem z siebie ani lakieru zadowolony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Przy tym świetle to daaaaaleko mu do białej perły . Zrób proszę foty w słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 8 Maja 2009 Autor Share Napisano 8 Maja 2009 Proszę się odczepić od papieru życia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi