Pafica Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 Witam wszystkich! Jestem nowy więc się zaprezentuję (raczej skompromituje). Stary kotlet, kiedyś już go pokazywałem na forum Revell/matchbox 1/76. Pędzel, humbrole i testy washa z plakatówek i farb olejnych. To jeden z moich pierwszych modeli no i niestety, szpary rozkiełbaszone podwozie i niedomalówki. Śmiać się można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 Nie ma z czego się śmiać,moje pierwsze modele nie wyglądały lepiej,niestety jeśli chodzi o to hobby to tylko praktyka,więc każdy następny będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 chopie! skoro to twój pierwszy model, to szacun. moje pierwsze nawet malowane nei były. Uważam ze ąłdnie ci wyszedł, więc teraz bierz się za kolejna lepiankę i ćwicz, ćwicz i raz jeszcze ćwicz :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 Jak przelecisz suchym pedzlem bedzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 29 Lutego 2008 Autor Share Napisano 29 Lutego 2008 Dzienki sa słofa otóhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Dzienki sa słofa otóhy Ale pojechałeś ... W sumie to ciężko popełnić więcej błędów w tym zdaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Nie no można jeszcze tak: Dźenkj sa słofa otóchy. To już jest rekord. Więcej się nie da ) A tak serio jak na twój pierwszy model to wyszedł Ci bardzo dobrze. Życzę dalszych, coraz lepszych postępów w modelarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Model udany jak na pierwszy Dzienki sa słofa otóhy Nie ma za co. Popracował bym jeszcze nad "łortografiom" Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 29 Lutego 2008 Autor Share Napisano 29 Lutego 2008 Nie no, Dzienki sa słofa otóhy To przecież specjalnie napisałem, no ale oki, zaprzestaje takich "dórnyh" żartów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi